Scooter Stage

Scooterzaak in Rijswijk en regio Den haag, Voorburg, Delft, Wateringen, Leidschendam, Zoetermeer en Wassenaar

070 213 61 50

info@scooterstage.nl

Taxatie

Heeft u schade aan uw scooter door de schuld van een andere of door uzelf, dan heeft u voor de verzekering een schaderapport nodig. Bij Scooter Stage bent u aan het juiste adres voor de Taxatie.

Scooter taxatie

Naast de scooter reparatie service kunt u ook bij Scooter Stage terecht om uw scooter te laten taxeren. Samen met u bekijkt een van de vakkundige en gekwalificeerde medewerkers de schade en verwerkt dit tot een officieel schaderapport. Dit schaderapport kunt u leveren aan uw verzekeringsmaatschappij, indien nodig komt een expert van de verzekeringsmaatschappij langs. De expert stelt een dagwaarde vast en controleert of het zinvol is voor de verzekering om over te gaan tot een reparatie of een total loss situatie.

De kosten van een taxatie bedragen 10% van het taxatie bedrag tot een maximum van €100, deze dienen van tevoren te worden afgerekend. Indien de schade volledig door Scooter Stage gerepareerd mag worden, worden de taxatiekosten met de reparatiefactuur verrekend.

Neem contact op

U kunt bij Scooter Stage terecht voor scooter reparatie en om een schaderapport op te laten stellen. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op door te bellen naar 085-8087649. U kunt ook een mailtje sturen of een bericht achterlaten in het contactformulier. U wordt zo snel mogelijk te woord gestaan.